www.SeherBosna.com
     
7 muslimanska brigada

Taktika 7 MBR

Taktika 7 MBR

Taktika 7 MBR

Taktika 7 MBR

Slike 7 MBR

Formiranje 7 MBR

Catalog Page

 

Nezapamcenog genocida:

Bili smo svjedoci nezapamcenog genocida nad muslimanima u BiH, zlocina nad nacom bracom i sestrama. Na stotine hiljada muslimana zvjerski pobijenih, napacenih i ponizavanih po koncentracionim logorima smrti, na desetine hiljada silovanih muslimanki, na stotine hiljada protjeranih iz svojih domova.  Najjeftinija tecnost na svijetu bila je muslimanska krv u Bosni. Muslimane je mogao ubijati ko je htio, bez bojazni da ce za to nekad i nekom odgovarati. Protiv takvog zla se borila i izborila Sedma. Sva naredenja je izvrsila i postovala dokle god su bila u interesu odbrane BiH i koja nas nisu skretala i odvajala od Allahovog, dz. s. puta.


 


Mozda se nekad i negdje stvarala vojska i pod tezim uvjetima, mozda je neka vojska vodila i herojskiju borba od ovdasnje, ali ono sto je napravila 7Muslimanska (Armija BiH) opire se svim naporima sjecenja, svim pokusajima da se u povijesti nade slican primjer. Upravo kao sto se ono stoje ucinila Armija BiH ne moze naci ni u jednoj ratnoj teoriji, ni u jednoj ratnoj praksi, od Sun Cu Vua do Napoleona.

Zaista? Ima li ista prirodnije od borbe za goli opstanak? Ima li ista svetije i uzvisenije od borbe za slobodu?

Motivirani imperativom borbe za zivot, ali i imperativom slobode, kao mnostvo potocica skupljenih u mocnu rijeku, mudzahidi ove zemlje okupili su se pod zazstavom 7Muslimanske (Armije BiH), da bi stopu po stopu, korak po korak, sirili prostore slobode.

 
   
 

SeherBosna.com je patriotska organizacija bosnjackog naroda koja djeluje nezavisno i u svim zemljama svijeta.